Sluit Logo Floram

Floram plantendesign is een familiebedrijf waar reeds de derde generatie aan het roer staat.

Daarbij werd telkens de kennis en ervaring zorgvuldig doorgegeven. Die kennis en ervaring zijn een garantie voor u als klant,om in vertrouwen te kopen bij Floram plantendesign.

Floram plantendesign staat garant voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs.Bij ons kan je zowel terecht voor een ruiker dagverse snijbloemen, Een mooie orchidee en zelfs grote planten tot 5 meter of  meer.

Bert en Birgit verwelkomen u graag in de winkel voor een unieke groenbeleving. 

Contacteer ons

Of bel 056 22 41 25

Verkoop aan particulieren en bedrijven

Ontdek een showroom met 650 m² binnenpresentatie en 1500m² buitenruimte te Marke. Floram Plantendesign is gespecialiseerd in de verkoop van kamer- en terrasplanten. U vindt een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve planten en potterie van toonaangevende merken. Ook dagverse snijbloemen staan centraal.

Verhuur van planten voor evenementen

Hier vindt u het grootste aanbod aan verschillende planten en aangepaste potterie bestemd voor het huren op korte termijn. Met een keuze uit ruim 500 planten vindt u beslist wat u zoekt!

Interieurbeplanting

Op kantoor of bij u thuis. U zoekt de geschikte plant voor uw interieuromstandigheden? Floram Plantendesign biedt u een ruim aanbod zowel op aarde, semi-hydro of hydrocultuur. Kiest u voor een onderhoudscontract? Floram stelt u de beste oplossing met of zonder vervanggarantie voor.

Heeft u vragen of wenst U meer informatie?

Gerealiseerde projecten

Meer projecten